Artel Split Warmtepomp

Split warmtepomp van Artel


Wilt u uw huis op een duurzame en milieuvriendelijke manier verwarmen? Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor uw cv-ketel. Een split warmtepomp van Artel zet warmte uit de lucht om in bruikbare energie voor uw centrale verwarmingsnet. U gebruikt minder gas en bespaart dus flink op uw gasrekening. Bovendien is een warmtepomp milieuvriendelijk: u vermindert de CO2-uitstoot met wel 50%. 


Zo werkt een split lucht/water warmtepomp van Artel  • De buitenunit van de warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht

  • Een compressor perst de buitenlucht samen en zet deze om in gas

  • Door de compressie stijgt de temperatuur van het gas

  • Het gas wordt naar de binnenunit gepompt

  • Een koelelement zorgt ervoor dat het gas warmte afgeeft aan verwarmingselement

  • Het verwarmingselement verwarmt het centrale verwarmingsnet


Samenwerking warmtepomp en hr-ketel


Om optimaal comfort te garanderen, werken de lucht/water warmtepomp van Artel samen met uw bestaande hr-ketel en centrale verwarmingsnet. De bestaande hr-ketel heeft slechts een ondersteunende functie. De split warmtepomp van Artel genereert voldoende energie om uw huis en tapwater te verwarmen. Uw hr-ketel springt alleen bij als dat nodig is.


Hydrobox


Door gebruik te maken van de hydrobox, heeft u geen buffervat nodig. De hydrobox verdeelt de warmte op de meest efficiënte manier.


Subsidie op een split warmtepomp


Door gebruik te maken van duurzame energie, kunnen we de schadelijke CO2-uitstoot significant verlagen en zijn we minder afhankelijk van vervuilende fossiele brandstoffen zoals aardgas. De overheid stimuleert de overstap en heeft daarom subsidies beschikbaar gesteld. Wilt u in aanmerking komen voor subsidie, dan moet u de M-Thermal Split laten installeren door een STEK monteur.


Meer over subsidies vindt u hier.


Dit zijn de voordelen van de Artel warmtepomp (M-Thermal Split)


✓ Duurzame en milieuvriendelijke verwarming


✓ Verschillende kW's


✓ Aantrekkelijke subsidie


Stroom


Beschikt u over een 220-240V aansluiting? Dan kunt u kiezen voor de 1ph Split. Heeft u een 380-415V aansluiting, dan is de optie met 3ph geschikt voor u.


Prijzen


De genoemde prijzen zijn per set. Een set bestaat uit een warmtepomp en een hydrobox.


 


 

Voordelen Artel Split Warmtepomp

Gasvrij verwarmen

In voorraad

Price From: € 3.384,00

* Verplichte velden

Price From: € 3.384,00

Meer afbeeldingen

Garantie
2 jaar
Subsidies
Max. €2600,-